1/2 pakje tofu, in blokjes gesneden
3 lente ui, fijngesneden
1/2 eetl olie
1 theelepel sesamolie
1 theel. ketjap manis
1 theel. verse gember, fijngesneden
1 teen knoflook, fijngesneden
1/2 rode peper in dunne schijfjes
50 gram taugé
3 eetlepels (vegan) pindakaas
Evt sesamzaad en geraspte kokos om erover te strooien.
3 lente ui, fijngesneden
1/2 eetl olie
1 theelepel sesamolie
1 theel. ketjap manis
1 theel. verse gember, fijngesneden
1 teen knoflook, fijngesneden
1/2 rode peper in dunne schijfjes
50 gram taugé
3 eetlepels (vegan) pindakaas
Evt sesamzaad en geraspte kokos om erover te strooien.
Olie in een kleine wok verhitten.
De lente-ui op niet te hoog vuur glazig bakken. Tofu toevoegen en bakken..na paar minuten, knoflook en gember erbij bakken. Dan ketjap erbij. En als laatste de taugé in de pan meebakken.
Voorzichtig pindakaas (met nootjes) en wat water erdoor roeren tot het geheel goed gemengd is en een dikke saus is.
Van het vuur halen en evt kokos erdoor mengen, en sesam erop strooien.
Lekker met mihoen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten