500 gr aardappels, geschild
200 gr verse spinazie
3 eieren
150 ml melk
1 uitje
1 teentje knoflook
Olijfolie
50 gr geraspte kaas
Paar gedroogde chilivlokken
200 gr verse spinazie
3 eieren
150 ml melk
1 uitje
1 teentje knoflook
Olijfolie
50 gr geraspte kaas
Paar gedroogde chilivlokken
Verwarm de oven op 200 graden. Kook de aardappels ca 10 minuten en giet af.
Snijd knoflook en ui fijn en bak in een pan met een klein beetje olie. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe en laat slinken.
Breng op smaak met peper, zout en chili.
Vet een ovenschaal in met een beetje olie. Snijd de aardappels in schijven en verdeel over de ovenschaal. Schep het spinaziemengsel er over.
Klop de eieren met melk en gerapte kaas en giet dit erover. Laat de tortilla 30 min in een op 200 graden C voorverwarmde oven bakken, totdat de aardappeltortilla goed gestold is.
Snijd knoflook en ui fijn en bak in een pan met een klein beetje olie. Voeg beetje bij beetje de spinazie toe en laat slinken.
Breng op smaak met peper, zout en chili.
Vet een ovenschaal in met een beetje olie. Snijd de aardappels in schijven en verdeel over de ovenschaal. Schep het spinaziemengsel er over.
Klop de eieren met melk en gerapte kaas en giet dit erover. Laat de tortilla 30 min in een op 200 graden C voorverwarmde oven bakken, totdat de aardappeltortilla goed gestold is.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten