210 g bloem
½ tl bakpoeder
½ tl paprikapoeder
½ tl of een snufje cayennepeper
½ tl versgemalen zwarte peper
½ tl zout
165 g zachte boter
165 g Pecorino Romano, vers geraspt
handje maanzaad
1 ei, losgeklopt
½ tl bakpoeder
½ tl paprikapoeder
½ tl of een snufje cayennepeper
½ tl versgemalen zwarte peper
½ tl zout
165 g zachte boter
165 g Pecorino Romano, vers geraspt
handje maanzaad
1 ei, losgeklopt
Meng de bloem met het bakpoeder, zout, paprikapoeder, peper in een kom.
Meng in een andere kom, de boter met de kaas goed door elkaar.
Voeg de droge ingrediënten toe en meng met de hand tot een zacht deeg.
Maak 2 rollen van met 3-4 cm doorsnede. Wikkel de rollen apart in plasticfolie en leg ze een half uur in de koelkast om op te stijven.
Strooi het maanzaad op een bord en bestrijk de rollen helemaal met het ei, rol ze daarna door het maanzaad. Weer verpakken in plasticfolie en 1 uur in de koelkast laten opstijven.
Verwarm de oven voor op 170 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de rollen in 5-8 mm dikke plakken en leg ze op steeds 3 cm afstand van elkaar op de bakplaat. Bak ze 15 minuten goudbruin.
Meng in een andere kom, de boter met de kaas goed door elkaar.
Voeg de droge ingrediënten toe en meng met de hand tot een zacht deeg.
Maak 2 rollen van met 3-4 cm doorsnede. Wikkel de rollen apart in plasticfolie en leg ze een half uur in de koelkast om op te stijven.
Strooi het maanzaad op een bord en bestrijk de rollen helemaal met het ei, rol ze daarna door het maanzaad. Weer verpakken in plasticfolie en 1 uur in de koelkast laten opstijven.
Verwarm de oven voor op 170 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de rollen in 5-8 mm dikke plakken en leg ze op steeds 3 cm afstand van elkaar op de bakplaat. Bak ze 15 minuten goudbruin.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten