2 uien
1 kg pompoen
1 courgette
stukje gember (1 cm)
1/2 theelepel olijfolie
2 theel kerrie
1 liter vegan bouillon
peper en zout
3 eetl gehakte verse coriander (of peterselie)
1 kg pompoen
1 courgette
stukje gember (1 cm)
1/2 theelepel olijfolie
2 theel kerrie
1 liter vegan bouillon
peper en zout
3 eetl gehakte verse coriander (of peterselie)
Pel en snij de uien, courgette en pompoen en snij in stukken. Pel de gember en knoflook en snij fijn.
Verhit olie in een grote pan en bak de uien, pompoen 3 minuten. Doe de gember en kerriepoeder erbij en laat 1 minuut sudderen. Schenk de bouillon erbij en laat koken, zet het vuur zacht en laat 15 minuten sudderen. Pureer de soep en maak op smaak met zout en peper.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten