3 medium of 7 mini-aubergines
1 middelgrote ui fijngehakt
blokjes gesneden tomaten (uit blik) of vers
2 eetl olijfolie
2 teentjes knoflook (geplet)
cayennepeper
zout
2 glazen water
1 el peterselie, fijngehakt
1 groene peper, gesneden
Schil de aubergines op sommige delen een strook schil laten zitten.
Bestrijk de aubergines met een beetje (olijf) olie en leg ze in de oven (30 min)
Laat afkoelen en maak een snede in de lengte (indien u dat wenst kunt u wat vlees verwijderen)
Bak de ui, knoflook en vlees, voeg de tomaten toe en breng op smaak met zout, peper en peterselie.
Vet een ovenschaal in met 2 el olijfolie, zout en wat sap van de tomaten.
Schil de aubergines op sommige delen een strook schil laten zitten.
Bestrijk de aubergines met een beetje (olijf) olie en leg ze in de oven (30 min)
Laat afkoelen en maak een snede in de lengte (indien u dat wenst kunt u wat vlees verwijderen)
Bak de ui, knoflook en vlees, voeg de tomaten toe en breng op smaak met zout, peper en peterselie.
Vet een ovenschaal in met 2 el olijfolie, zout en wat sap van de tomaten.
Leg de aubergines erin en vul ze met het vleesmengsel. Leg op iedere aubergine wat peperschijfjes of gebakken pepers. Giet water rond de groenten en zet 1 uur in de oven op 200 graden Celsius
Geen opmerkingen:
Een reactie posten