10 champignons
2 zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt en fijngehakt
1/4 rode paprika
3 el Parmezaanse kaas
1 knoflookteen uitgeperst
Peper en zout
2 zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt en fijngehakt
1/4 rode paprika
3 el Parmezaanse kaas
1 knoflookteen uitgeperst
Peper en zout
Maak de champignons schoon en verwijder de steeltjes, snijd deze samen met 2 champignonhoedjes fijn
Bak in een pan de champignonstukjes en voeg de tomaat, knoflook en naar smaak peper & zout toe.
Doe de helft van de geraspte kaas erbij en meng deze vulling goed.
Vul de champignonhoedjes met het mengsel en zet ze op in een ovenschaal. Strooi nu de rest van de geraspte kaas erover.
Bak de hoedjes vlak voor het serveren ca. 20 minuten op 200 gr C in de oven
De gevulde champignons kunnen 8 uur van tevoren gemaakt worden
Bak in een pan de champignonstukjes en voeg de tomaat, knoflook en naar smaak peper & zout toe.
Doe de helft van de geraspte kaas erbij en meng deze vulling goed.
Vul de champignonhoedjes met het mengsel en zet ze op in een ovenschaal. Strooi nu de rest van de geraspte kaas erover.
Bak de hoedjes vlak voor het serveren ca. 20 minuten op 200 gr C in de oven
De gevulde champignons kunnen 8 uur van tevoren gemaakt worden
Geen opmerkingen:
Een reactie posten