100 gram geraspte belegen kaas
1 eetlepel tomatenpuree
cayennepeper
50 gram feta kaas
Peterselie
3 eetl diepvries spinazie
1 Uitgeperste knoflookteen
Zout en peper
Zet drie kommen klaar en breek in elk daarvan 2 eieren en 1 eetl melk. Vermeng per kom onderstaande.
Kom 1: tomatenpuree, 50 gram belegen kaas, cayennepeper.
Kom 2: kaas
Kom 3: spinazie, knoflook, feta kaas, peterselie
Breng de mengsels op smaak met zout en peper.
Bak in een kleine koekenpan (15 cm) 6 omeletjes een voor een. Beginnen bij de rode, dan de gele en als laatste de groene. Stapel ze op in een ronde ovenschaal (15 cm) en zet 10 min in de oven om goed aan elkaar te laten hechten.
Haal uit de oven en laat afkoelen, evt met een bord met gewicht erop. zodat de vorm erin geperst kan worden.
Kom 1: tomatenpuree, 50 gram belegen kaas, cayennepeper.
Kom 2: kaas
Kom 3: spinazie, knoflook, feta kaas, peterselie
Breng de mengsels op smaak met zout en peper.
Bak in een kleine koekenpan (15 cm) 6 omeletjes een voor een. Beginnen bij de rode, dan de gele en als laatste de groene. Stapel ze op in een ronde ovenschaal (15 cm) en zet 10 min in de oven om goed aan elkaar te laten hechten.
Haal uit de oven en laat afkoelen, evt met een bord met gewicht erop. zodat de vorm erin geperst kan worden.
1 opmerking:
this is a wonderful vegetarian dish, it really looks delicious and i love the coulour of it, your blog is packed with tasty recipes, i love turkish food, so i will be back, cheers from london
Een reactie posten